Gyproc producten kopen? Vind hier alle informatie

Kiezen voor Gyproc is kiezen voor een kwalitatieve en duurzame afwerking van binnenruimtes, van zolder en dak tot badkamer en woonkamer. Andere voordelen zijn de eenvoudige plaatsing, lichte materialen en zeer uitgebreid assortiment voor elke toepassing. Alleen door gebruik te maken van Gyproc producten ben je zeker van een jarenlange kwaliteitsgarantie.

Uitgebreid ‘alle 5’ assortiment

Gyproc biedt gipsplaten aan voor elke binnenruimte of toepassing. De badkamer afwerken? Gebruik de vochtwerende gipsplaten. Zware voorwerpen ophangen? Kies voor de bijzonder stevige Habito gipskartonplaten. Luidruchtige buren? Plaats SoundBlock gipsplaten. De Gyproc Activ’Air gipsplaten verbeteren zelfs de luchtkwaliteit in gesloten ruimtes.

Naast de bekende gipsplaten zijn er ook de Metal Stud profielen waaraan je de platen bevestigt. Deze geven de ideale stijfheid en stabiliteit aan Gyproc-wanden, -voorzetwanden en -plafonds en zijn uiterst makkelijk te plaatsen.

Vervolgens heb je een heel assortiment Gyproc voegmiddelen voor de perfecte voegafwerking. Daarmee vul je de voegen tussen de platen probleemloos op. Je hebt de keuze uit verschillende soorten: poederproducten zoals ‘ABA-Joint’ en kant-en-klare producten zoals ‘ABA-Joint Mix’ en ‘ProMix Premium’. Wat u ook kiest, u zal tevreden zijn van het perfect en professionele resultaat.

Met de Gyproc lijmen en primers maak je de ondergrond perfect klaar om nadien te bepleisteren, betegelen, behangen of schilderen.

Tot slot heb je de verschillende Gyproc toebehoren om het klussen nog eenvoudiger te maken. In dit assortiment vind je alle schroeven, pluggen, voegband en gereedschappen.

Vind een dealer in je buurt

Met de Gyproc gipsplaten, profielsystemen, voegproducten, primers en toebehoren heb je alles bij de hand om elke binnenruimte te renoveren, verbouwen, isoleren of af te werken zoals het hoort.

Neem een kijkje in ons volledige assortiment, gebruik onze handige online Gyproc calculator om te berekenen welke materialen en hoeveelheden je nodig hebt en vind hier een dealer in jouw buurt.